-Eυαισθησίας - Λόγω ιδιότητας ο αγαπητός Γιάννης ανοίγει τον κύκλο των καλλιτεχνικών ονομάτων και μας ραίνει με ρόδα μυρωμένα.
- Μπανανάς - Συνεχίζουμε με τον προσφιλή μας Πάνο ο οποίος μας κερνάει ουζάκι και μας αφιερώνει το ¨θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν" (για μπανάνες φυσικά)
-Κολιαρίδας - Γυρνάμε λίγο πίσω γιατί το ούζο μας άνοιξε την όρεξη και τι καλύτερο μετά απο το ουζάκι? Σουβλάκια , τα καλύτερα απο τα δυο συμπαθέστατα αδέλφια στο παραδοσιακό εκείνο καφέ-ουζερί-σουβλακερί.
-Βάματας- H καλύτερα "Αρης - Βάματας". ΔΕΝ υπήρξε τζαμαρία,σκαλωσιά,τοίχος απο τα οποία πέρασε ο Γιάννης και δεν 'αφησε τη στάμπα του.
-Κοκ - Ναί ΚΟΚ , ποιός δεν έφαγε και δεν το ευχαριστήθηκε.Τάκης ο σπεσιαλίστας των γλυκών .Όνομα πασίγνωστο στην ευρύτερη περιοχή.
-Mπαρμπάλας- Και "το μαγαζάκι του Βάσου" όπως έγραψε κάποτε ο φίλτατος Αποστόλης ο ρεπόρτερ.
-Mούλος-" Αntonio" και φάτε οτι καλύτερο κυκλοφορεί στήν πόλη.Η γεύσεις του σας ταξιδεύουν μέχρι Κέρκυρα !
-Παδέλας - Τα φοράτε και πετάτε.Ευγενέστατος ,κόσμιος και τιμιότατος πάντα.
-Τζίνας- Στη σύνταξη ο Μπαρμπα-Σπύρος με τα κρέατα Α ποιότητος.
-Πιτσαρίας- Τη πρώτη δεκάδα κλείνει ο Αντώνης και ο Θωμάς , οι καλλιτέχνες της ζύμης και των άλλων υλικών πίτσας.Καθαριότης , ταχύτης και χαμόγελο , γι αυτό είναι πάντα πρώτοι.
Ελάτε , βοηθήστε το έργο που θα μείνει στην ιστορία.
Στείλτε τα mail σας zblateia@mail.gr.
Κυριακή 13 Απριλίου 2008
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου