Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Με χιούμορ και ευγένεια!!!

Αιτωλικιώτες και Αιτωλικιώτισσες.
Καλωσήλθατε στο χώρο που θα σας κάνει να γελάσετε αλλά και να μάθετε το who is who που σε πολλές περιπτώσεις μας μπέρδεψε ακόμα και εμάς τούς Αιτωλικιώτες.

Η κίνηση για τη δημιουργία αυτής της σελίδας είναι άκρως καλλιτεχνική (μιάς και σκοπός της είναι να προκαλέσει ευχάριστη διάθεση) και να ενημερώσει ειδικά τούς νεότερους για τις πιο παλίες γενιές και τις ιδιαιτερότητες τους.

Είναι -θεωρώ- χρέος μας να μη ξεχάσουμε ποτέ ανθρώπους που με τη συμπεριφορά και τα λεγόμενά τους άφησαν και ακόμη αφήνουν ανεξίτηλο το στίγμα τους.
Τιμή και δόξα λοιπόν στο Αιτωλικό και στούς ανθρώπους παλαιούς και νέους που το πλαισιώνουν με αγάπη και προπάντων με γέλιο.
Θα υπάρξουν ενότητες όπως , παρατσούκλια,ατάκες-διάλογοι,ψέματα που άφησαν εποχή αλλά και οτι ξέρει ο καθένας σας θα δημοσιεύεται άμεσα στο blog.
Φίλοι συνδημότες πίσω απο τα προβλήματα και τα καθημερινά θέματα που μας απασχολούν στο Αιτωλικό αλλά και όπου ο καθένας ζεί , υπάρχει ΠΑΝΤΑ το Αιτωλικό του γέλιου ,του πειράγματος και της ατελείωτης πλάκας.
Η προσπάθεια αυτή ξεκινά σήμερα Δευτέρα 14 Απριλίου 2008 και ώρα 09:09 και ελπίζω να ανταποκριθούν όσοι ξέρουν κάτι απο το ζητούμενο.

ΤΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.

Θα τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: