Δευτέρα 14 Απριλίου 2008

2η Δεκάδα.

- Κουμουντούρος- Γεώργιος ο σπαλομπριζολοκαθαριστής. Γεμάτος ενέργεια και χιούμορ πρωταγωνιστεί συχνά-πυκνά σε περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στήν πόλη μας.Κανονικά θα έπρεπε να λεγόταν κου-μου- ντόρος (όλο ντόρο προκαλεί ο Φίλος Γεώργιος).

-Μίχιλις- Εκ παραδρομής γλωσσός (μάλλον έτσι γράφεται) ο Νικολάκης μένει στήν ιστορία ως Μίχιλις.Τώρα ποιός τον ήθελε (μίχιλι) γι αυτόν θα γίνει εκτενής αναφορά αργότερα.

-Όφις- Η αρχή και το τέλος των πάντων.Πάντως για Όφις μάλλον δε δαγκώνει και είναι και πολύ καλό παιδί.Και δεν είναι και με τον Ο.Φ.Η. Άρης -Βάματας(βλ.προηγούμενη δεκάδα)

-Μπαμπανάτσας- Αειθαλής ,γνώστης ημερομηννιών γεννήσεων του καθενός Αιτωλικιώτη, σοβαρός και χαμογελαστός.

-Χοβιός- Και σια. Αν θές φαγητό ποιοτικό και ΝΤΟΠΙΟ . στον Γιώργο και την οικογενειά του θα το ευχαριστηθείς.Γεφύρια πρός Αστακό στρίβεις αριστερά και έφτασες.

-Kωλέτσος- Είπα αριστερά και τον θυμήθηκα.Μπαρμπα Νιόνιος αγωνιστής και πάντα πρόσχαρος και αστείος.

-Δάχλας- Ίσως ο πιο καλόκαρδος Αντώνης στο σύμπλεγμα Αιτωλικ0ύ και παραπλεύρων περιοχών.

-Αγαπητός- Άλλος ένας με το ίδιο όνομα που πραγματικά είναι ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ. Παιδί μάλαμα και πάντα παιδί.

-Κούνας-Σιδηροαλουμινοχαλκοαμιαντοκατασκευές και δε συμαζεύεται.Άνθρωπος τεραστίων ψυχικών διαστάσεων με γνώσεις αυτοάμυνας και αεράμυνας . Όπως λέμε ο ¨ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ 16ου"

-Φάτσιλις- η δάχλας(2) η χάχας .Παιδί με ενα χαμόγελο κολλήμένο στα χείλη.Άξιος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: